Με τρεις δράσεις θεατρικού και εικαστικού περιεχομένου συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για παιδιά που διοργανώνει ο «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης.

Μια πόλη από πολύχρωμα κουτιά και ζωγραφιές στήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Μια πόλη από χαρτί», ενώ με χρώματα και φαντασία στολίστηκαν από τους μικρούς επισκέπτες του «Ξενώνα Ραψάνης» πέτρες της θάλασσας, στην ενότητα με θέμα «Ένα βότσαλο μου θυμίζει το καλοκαίρι».

4

5

6

9

Αφήγηση παραμυθιού με θέμα τη θάλασσα, δραματοποίηση της ιστορίας από τα παιδιά και θεατρικό παιχνίδι περιλάμβανε το Εργαστήρι για παιδιά με θέμα «Θαλασσινές ιστορίες», με εισηγήτρια τη θεατρολόγο Μαρία Παπουτσή.

11

7

12

Οι δωρεάν εκδηλώσεις για τα παιδιά ολοκληρώνονται το Σάββατο 20 Αυγούστου 18.30-20.30 με ένα εργαστήρι κούκλας, αφήγησης και δραματοποίησης με τίτλο «Που πάει ένα μπαλόνι, όταν φεύγει από το χέρι σου;» από την κουκλοπαίχτρια – εμψυχώτρια, Φωτεινή Καλούδη.

Οι δράσεις για τα παιδιά πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία των Info Services – Πληροφορική (Ηρώων Πολυτεχνείου 122 – Λάρισα) και Audi – Γ.Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 6944812414 (Δευτέρα – Κυριακή 12.00-14.00 και 19.00-21.00).

Χορηγοί επικοινωνίας: Larissanet.gr, onlarissa.gr, paidis.com, ΔΗΡΑΛ, MUSICA RADIO.

© 2023 Ξενώνας Ραψάνης |  Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας

Ακολουθήστε μας: