Παρόλο που ο Αύγουστος και οι δράσεις του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας – «Ξενώνας Ραψάνης» του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, φτάνουν προς το τέλος τους, το ενδιαφέρον των κατοίκων της Ραψανης και των γύρω περιοχών παραμένει αμείωτο.

Ολοκληρώνοντας το φετινό πρόγραμμα, την Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ραψάνης και τις ώρες 11:00 με 14:00 και 18:00 με 21:00,  θα έχουμε τη χαρά να δημιουργήσουμε παρέα με τους καλλιτέχνες ApSet, Ashos και Dimi, ένα συμμετοχικό γκράφιτι με νέους και νέες της Ραψάνης. Η δράση αυτή με όνομα «Ζωγραφίζουμε την παράδοση με σπρέι και μπογιές», έχει στόχο να αναδείξει την παράδοση του τόπου της Ραψάνης, μέσα από ένα εικαστικό έργο με θέμα την αμπελουργία, καθώς και να ζωντανέψει τον αναξιοποίητο χώρο του σχολείου. Με τη συμμετοχή νέων και εφήβων σε μια συλλογική και καλλιτεχνική διαδικασία, προσδοκούμε την σύνδεση της δημιουργικότητας και της φρέσκιας ματιάς τους με την παράδοση και την ιστορία του τόπου. 

Η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης γίνεται με τη ευγενική χορηγία των PAPADOPOULOS VITICULTURE, Ελπίδας Κουΐτση – Αντωνούλη, ΑΦΟΙ Σαγρώση, Κιού Μάρκετ, Προέδρου Κοινότητας Ραψάνης και ZILOS CHEMICALS, Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης και Τρύφωνα Τσατσάρου. 

© 2023 Ξενώνας Ραψάνης |  Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας

Ακολουθήστε μας: