Όσο ο Αύγουστος βαθαίνει, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας – «Ξενώνας Ραψάνης» του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, συνεχίζει τις αυγουστιάτικες δράσεις οικολογικού, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα στο χωριό της Ραψάνης.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου και ώρα 19:00, στην κάτω πλατεία του χωριού της Ραψάνης, θα μας περιμένει το «Εργαστήρι Ζωής» – Κέντρο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας, με τη δράση «Λύσε το γρίφο με ένα κλικ! Photo-σύνθεση στα στενά της Ραψάνης». Αν είσαι παιδί, νέος ή νέα, από 6 έως 18 χρονών, σου αρέσει ή θέλεις να μάθεις πώς να αποτυπώνεις οτιδήποτε μέσα από την κάμερα, μπορείς να συμμετάσχεις σε αυτό το – γεμάτο γρίφους και κρυμμένες απαντήσεις – βιωματικό εργαστήρι φωτογραφίας. Στόχος της δράσης είναι να ενθαρρυνθούν τα παιδιά και οι νέοι/ες να μπουν σε μια ομαδική διαδικασία συνεργασίας, ψυχαγωγίας και εξερεύνησης του χωριού της Ραψάνης, αξιοποιώντας ως εκφραστικό μέσο την τέχνη της φωτογραφίας.

Για τη δράση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κινητό τηλέφωνο ή φωτογραφική μηχανή. Σας περιμένουμε, να μάθουμε παρέα φωτογραφίζοντας και εξερευνώντας!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αυγουστιάτικων δράσεων του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας – «Ξενώνας Ραψάνης» εδώ.

© 2023 Ξενώνας Ραψάνης |  Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας

Ακολουθήστε μας: