Συμπληρώνοντας έξι χρόνια δράσεων πολιτισμού, ο Ξενώνας Ραψάνης του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ. μας  προσκαλεί από 1 μέχρι 26 Αυγούστου στο όμορφο χωριό της Ραψάνης, έχοντας ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. 

Από το 2016 πραγματοποιούνται στη Ραψάνη, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, δράσεις με στόχο την εκπαίδευση, την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου, τον προβληματισμό και τη συζήτηση για τις δυνατότητες ανάπτυξης του χωριού, την παρουσίαση σημαντικών θεμάτων γύρω από την τέχνη, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα, την ενδυνάμωση και προαγωγή των κοινοτικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων του χωριού.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την ενεργό συμμετοχή και τη συνεργασία διαφόρων φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών της κοινότητας, με αποκορύφωμα τους καλοκαιρινούς μήνες και κυρίως τον Αύγουστο. Έτσι λοιπόν και φέτος, όλο τον Αύγουστο, θα διεξάγονται σε διάφορα σημεία του όμορφου χωριού της Ραψάνης, δράσεις ανοιχτές, χωρίς αντίτιμο, για παιδιά και ενήλικες. Ένας μήνας γεμάτος δράσεις εκπαίδευσης, οικολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού,  που θα μας φέρουν σε επαφή με ενδιαφέρουσες πρακτικές και επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, όλους τους συντελεστές των φετινών μας δράσεων για τη θερμή και ανιδιοτελή ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας.

Σας περιμένουμε με χαρά όλους και όλες, κατοίκους της Ραψάνης και μη, καθώς η πρόσβαση στο χωριό είναι εύκολη από τα κοντινά αστικά κέντρα και τις γύρω περιοχές.

Αφίσα: Kimolia Graphics

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω:

© 2023 Ξενώνας Ραψάνης |  Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας

Ακολουθήστε μας: