Δένδρινα φύλλα που μιλούν
Εσείς το ξέρατε ότι τα φύλλα μιλούν;
Μάλιστα! Μιλούν και λένε όλες αυτές τις ιστορίες που είδαν κι άκουσαν από το ψηλά κλαδιά του δέντρου, που τα φιλοξενεί. Λένε όλες τις ιστορίες της Γης, που έμαθαν από το νερό που ταξίδεψε μέσα τους για να τα ποτίσει! Kι όλες αυτές τις ιστορίες που ένιωσαν, καθώς άφηναν το κλαδί τους για να πέσουν στο χώμα και να ξεκουραστούν…
Αλλά… τι γίνεται άραγε με όλες αυτές τις ιστορίες; Χάνονται μαζί με τα φύλλα που πέφτουν;
Μμμ… ίσως και να είχαν χαθεί για πάντα, αν δεν υπήρχε μια παραμυθού που μιλά με τα φύλλα και ακούει τις ιστορίες τους. Γιατί μόνο μια αληθινή παραμυθού ξέρει να αφουγκράζεται τις μυστικές ιστορίες της φύσης!

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 12:00 το πρωί, η παραμυθού Λένα Χαϊδούτη, η φιλόξενη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Ραψάνης του Δ.Τεμπών και ο ξενώνας Ραψάνης του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια κυριακάτικη μάζωξη των παλιών καιρών!
Πάρτε μαζί σας ζακετούλες, κυριακάτικο τραπεζομάντηλο, το φαγητό σας, το πιο όμορφο χαμόγελό σας κι ελάτε να περάσουμε αυτή την Κυριακή μαζί στο χωριό της Ραψάνης! Μια Κυριακή γεμάτη παραμύθια, βόλτα στο βουνό, πικ-νικ και… δένδρινα φύλλα που μιλούν!

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
Η μεγάλη μας παρέα θα ξεκινήσει από την Πλατεία της Ραψάνης στις 12 το πρωί. Θα περπατήσουμε ως το ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Πρόδρομου . (περίπου 10 λεπτά με τα πόδια). Εκεί, η παραμυθού Λένα Χαϊδούτη , παρέα με το hang drum του Μενέλαου Τζαφέτα, θα μας αφηγηθεί τις ιστορίες των “δένδρινων φύλλων που μιλούν”. Έπειτα: πικ-νικ στην εξοχή!

© 2023 Ξενώνας Ραψάνης |  Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας

Ακολουθήστε μας: